PTLS familiedag 2024

Op zaterdag 7 september vond alweer de 3e editie plaats van de PTLS Familiedag. En het was weer een waar feest om elkaar te zien!

Toen we de 1e familiedag organiseerden in speelpark Oud Valkeveen dachten we (Diana, Menno, Mariëlle en Nathalie) dat we dit elk jaar op een andere plek konden organiseren. Maar onder lichte druk van onze kids keerden we nu al voor de 3e keer terug naar het gezellige en overzichtelijke speelpark.

Dit keer waren we met een recordaantal van 50 personen aanwezig, met families van 13 kids met PTLS! Sommigen kwamen van ver, onder meer uit België en Limburg, om elkaar weer te ontmoeten! Wat zijn de kids weer gegroeid en niet alleen qua lengte. Wat fijn om iedereen weer te zien tijdens een lekker ontvangstbuffet. En we hebben natuurlijk gezongen voor Rianne die de dag ervoor jarig was.

Het weer zat mee en iedereen genoot vervolgens van de attracties in het park én van elkaar. Goed om te horen hoe het met iedereen gaat, over de mooie ontwikkelingen en zeker ook de uitdagingen. Verschillende ouders vonden elkaar voor wat advies of om even te sparren. Maar ook de kids vonden elkaar. Het is steeds weer verbazingwekkend hoe makkelijk ze met elkaar omgaan, terwijl ze elkaar een enkele keer of zelfs nooit hebben gezien. Nieuwe vriendschappen en contacten kwamen er weer tot stand. Ook verbaasden sommige kids hun ouders maar weer met wat ze allemaal durfden te doen in het park. Volgend jaar zien we elkaar graag weer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *